320 420 768 960 1140

Fotografie

Naast vormgeving en techniek bieden wij als extra dienst ook professionele mogelijkheden voor fotografie. Wij hebben de afgelopen jaren regelmatig ervaren, dat goede fotografie meestal een sluitpost is, maar juist wel het verschil kan maken. 

Om die extra mogelijkheid te kunnen benutten, bieden wij fotografie ook aan vanuit ons bureau, tegen een alleszins redelijke vergoeding... Er valt voor ons meer eer aan de opdracht te behalen en u krijgt een nog beter eindproduct! Een goed gemaakte foto zegt meer dan 1.000 woorden...

Fotografie op maat

Wij zijn in staat om fotografie zowel op locatie als in een studio te realiseren. Met onze portable fotostudio, inclusief de benodigde extra accessoires, zoals licht en diverse achtergronden, kunnen we vrijwel overal een reportage maken. Denk hierbij aan portretsessies of productfotografie bij ons in de studio of op locatie. Een goed voorbeeld is het boek 'Chef Over De Vloer', waarvan alle fotografie door ons bedrijf is verzorgd.

Beeldbank

Fotografie is voor een aantal van ons ook een uit de hand gelopen hobby geworden. Naast het specifiek voor opdrachtgevers fotograferen, maken zij meer dan alleen fotografie in opdracht. Uit het door ons extra gemaakte assortiment aan foto's kunt u misschien wel de beelden vinden die u van pas komen.

Specials en fotomanipulatie

Door de unieke samenstelling van ons bureau, een combinatie van visual design, fotografie en video-editing, kunnen wij op het gebied van fotobewerkingen veel voor u betekenen. De stap richting video-editing is dan zo gemaakt, zonder dat u van bureau hoeft te wisselen.