320 420 768 960 1140

Responsive webdesign

Waar het Internet vroeger vooral werd bekeken via pc's, gebruikt tegenwoordig een groot deel van de sitebezoekers een mobile device. Er zijn steeds meer verschillende apparaten waarmee men op het Internet kan browsen, denk hierbij bijvoorbeeld aan zogenaamde smart-TV's.

Responsive, wat houdt dat in?

Een site die responsive is past zich automatisch aan aan de grootte en mogelijkheden van de browser waarin deze wordt geopend. Op een telefoon wordt bijvoorbeeld een ander handiger menu getoond dan op de gewone versie van de site. Opent u de site op een smart-TV dan zal de daarvoor optimale opstelling van de elementen op de pagina worden getoont.

Geen Flash en toch animaties?

IOS en daarmee alle Iphones en Ipads ondersteunen geen Flash techniek. Dit heeft een ware schokgolf veroorzaakt in Internetland. Flash wordt veel gebruikt voor animaties. Nieuwere browsers ondersteunen de nieuwe HTML5 standaard, waarmee deze animaties ook goed kunnen worden gemaakt.

Kan mijn site worden geupgrade?

Wij bieden vele mogelijkheden om uw site ook toegankelijk te maken voor mobiele gebruikers. Heeft u interesse? Neem dan contact op voor een vrijblijvend orienterend gesprek.