320 420 768 960 1140

SEO?

SEO is meer dan het beoordelen van een webbureau op basis van alleen de vindbaarheid in Google. Welke mogelijkheden biedt de gebouwde website voor SEO specialisten en de opdrachtgever zelf?

Wij pretenderen niet alles van SEO te weten, maar faciliteren wel technisch de mogelijkheden in uw website om zaken aan te passen of in te bouwen. Op basis van een rapportage van een SEO bedrijf zijn wij in staat om de door hen aangedragen aandachtspunten (technisch) te verwerken in uw website.

Wij zorgen er voor dat uw website door Google volledig te doorzoeken is. Eigenlijk begint het hele proces pas daarna. U moet ook iets doen en uw relaties kunnen ook iets doen om uw website beter vindbaar te laten zijn.

Zoektermen in lopende tekst

Het juist verwerken van alle door u gewenste zoektermen in de lopende tekst van de website is van essentieel belang om uw strategie snel op poten te krijgen. Daarnaast spelen de basisregels, hoe met tekst om te gaan en de hoeveelheid woorden op bepaalde plaatsen in de website, een belangrijke rol.  

Een goede Pagerank

Recensies, het koppelen van sociale media en het verkrijgen van links van andere websites naar die van u zorgen voor een stijging in de Google ranking en dus voor een betere vindbaarheid.

Wanneer een SEO bedrijf inschakelen?

Kijkt u eerst eens zelf of u aan alle basisvoorwaarden voldaan heeft om de vindbaarheid te vergroten, alvorens u zich laat adviseren door verschillende mensen met vaak uiteenlopende conclusies. Een dergelijke handelswijze zorgt eigenlijk voor nog meer onzekerheid en leidt vaak tot onnodige acties. Het vergroten van de vindbaarheid gaat namelijk niet vanzelf. Als u zelf concludeert dat u er echt alles aan gedaan heeft en er geen verbetering optreedt, is het tijd om een specialist in te huren. Huur dan wel een betrouwbare partner in met kennis van zaken. Wij werken graag samen met betrouwbare en goede specialisten op het gebied van SEO. In het huidige speelveld kunnen we beide eigenlijk niet meer zonder elkaar.

Checklist basiseisen opbouw en verbetering Google vindbaarheid

  • Teksten en menustructuren zijn goed opgebouwd, zitten goed in elkaar en zijn voorzien van alle gewenste zoektermen;
  • De opbouw van de website is in overeenstemming met de spelregels van Google;
  • Gebruik niet meedere domeinnamen om naar dezelfde website te linken met dezelfde content. Uw punten worden daardoor verdeeld over het aantal gebruikte domeinnamen. Gevolg: lagere Ranking;
  • De inzet van sociale media zorgt voor een groter spinneweb aan relaties en het teruglinken naar uw website vergroot uw Pagerank;
  • Installeer Google Analytics;
  • Configureer Google Webmaster Tools.