320 420 768 960 1140

Video editing

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Motion Graphic Design maakt gebruik van video-animaties. Hiermee wordt door middel van beeld en geluid een boodschap op een duidelijke manier overgebracht.

Marketing

Deze video’s worden zo bedacht en gemaakt, dat ze makkelijk te delen zijn. Dit kan met behulp van Youtube of Vimeo en diverse sociale media. Dezelfde video's kunnen natuurlijk ook vertoond worden op een beursstand, tijdens conferenties of in de wachtkamer bij de tandarts of huisarts.

Storyboard en Script

Voordat wij een video gaan maken beginnen we met een storyboard. Met behulp van eenvoudige schetsen maken wij in chronologische volgorde het verhaal visueel. Bij het maken van deze schetsen wordt in korte statements beschreven welke actie er plaatsvindt, wat er gezegd moet worden en wat het beoogde effect in de video zal moeten worden. Op deze manier kan men een goede inschatting maken wat betreft de werkzaamheden en de daarmee gepaard gaande kosten. Ook de haalbaarheid van het beoogde resultaat en het kwaliteitsniveau worden zo goed duidelijk. 

Film(en)

Hierbij wordt door de medewerkers van ons bedrijf zelf gefilmd en gebruik gemaakt van echte camera’s met toebehoren, die wij kunnen inzetten op locatie of in een studio. Zo zijn wij in staat om verschillende opdrachten goed in beeld te brengen, of het nu gaat om een bedrijfspresentatie of een interview. Na het fysieke filmen is het belangrijk dat de beelden op de juiste manier worden gemonteerd. Daarbij is de afwerking de 'proof of the pudding'. Als het goed is vallen alle stukjes op hun plaats als er balans is tussen alle ingrediënten die worden gebruikt bij de montage, zoals het in elkaar overvloeien van beelden, het gebruik van de juiste achtergrondmuziek en geluidseffecten in de juiste balans en kadans, de inzet van een voice-over, etc.

Animatie

Bij animaties wordt gebruik gemaakt van niet gefilmde beelden. Denk hierbij aan uitgewerkte tekeningen, zoals in een tekenfilm, het gebruik van logo’s en het inzetten van 3D gegenereerde computerbeelden. Het voordeel van het inzetten van animaties is, dat er niet bestaande werelden gecreëerd kunnen worden. Alles wordt dan mogelijk en niets is ondenkbaar. Ook bij animatie is het gebruik van muziek en geluidseffecten belangrijk en soms erg bepalend voor het uiteindelijke resultaat.