320 420 768 960 1140

Vliegende Keep

Eén van onze expertises bestaat uit het snel reageren in geval van problemen, storingen, spoedwensen en/of wijzigingen, zowel vanuit onze opdrachtgevers als leveranciers. XD designers gaan er vanuit op dat er op ieder moment van de dag als 'vliegende keep' gereageerd moet kunnen worden en dat binnen al onze disciplines. 

Wij zijn hierop ingesteld en hebben daarom altijd iemand beschikbaar. Daardoor is onze reactiesnelheid hoog en viert onze hands-on aanpak hoogtij. Natuurlijk proberen wij altijd in samenspraak met onze opdrachtgevers en leveranciers tot de gewenste oplossing te komen en informeren wij hen over mogelijke knelpunten en risico's. Vaak zijn wij direct in staat om een creatieve, technische oplossing door te voeren, in veel gevallen ook mede mogelijk gemaakt door onze trouwe leveranciers. 

Helpdesk en voorbeelden

Site quick fixes

  • U wilt iets aanpassen aan uw website, maar u weet niet hoe u dit zelf kunt uitvoeren? XD designers kan in deze gevallen meteen adviseren en/of direct handelen door mee in te loggen in het Content Management Systeem om de aanpassing samen met u door te voeren.
  • Het kan ook zijn dat de aanpassing ingewikkelder is of de gewenste functionaliteit niet binnen het systeem bestaat. In dat geval kunnen wij, indien gewenst meteen een snelle upgrade op de website doorvoeren middels custom programmeerwerk en daarmee de gewenste oplossing bieden. De uit te voeren handelingen blijven wel het stempel 'quick fix' houden en worden ter plekke ingeschat. Grotere upgrades dienen ingepland te worden. 

Onverwachte deadlines

U loopt binnen een project tegen een onverwachte deadline aan en er moet snel een adequate oplossing gevonden worden. Denk hierbij aan ontwerpwerkzaamheden en de productie van drukwerk en ander promotiemateriaal, dat ineens eerder moet worden geleverd of door overmacht niet op tijd geleverd kan worden door een leverancier.

De kans hierop is het grootst bij de realisatie van materiaal voor evenementen, omdat juist dan een grote diversiteit aan materialen benodigd is, zoals banners, brochures, posters, beursstands, roll-up banners, bedrukte kleding en meubilair, dat bij verschillende leveranciers wordt besteld. Ons netwerk aan betrouwbare leveranciers bewijst zich nog steeds in het samen bedenken van oplossingen om deze deadlines links- of rechtsom te halen, natuurlijk met behoud van de gevraagde kwaliteit.