Terug
08 mrt. 2021

Team Bloemen met smaak

Ik ben gefascineerd door bloemen en door eten. Wat nou als je deze twee werelden samenvoegt? Dan krijg je toch eetbare bloemen? Ja, die bestaan echt!

Wat weet jij van eetbare bloemen? Heb je ze wel eens op je bordje gekregen in een restaurant? Kun je ze zelf zaaien of kopen en waar en wanneer dan?

Deze vragen stelde ik mijzelf een jaar geleden. Toevallig liep ik Anna Koster tegen het lijf: een ‘’vakidioot’’ als het gaat om eetbare bloemen. Anna heeft mij het afgelopen jaar meegenomen in de materie van de eetbare bloemen. Ze heeft mij en Kristel van Dijk heel erg enthousiast gemaakt en we hebben besloten, om te starten aan een gezamenlijke missie. Mensen inspireren en leren over eetbare bloemen!

Ze wekken je interesse. Ze dagen je uit ze te zaaien. Ze geven je groene vingers. Ze kleuren je tuin. Ze verrijken je kruiden assortiment in de keuken. Ze zijn mooi op je bord. Ze zijn lekker in je mond. Ze zijn gezond in je lijf!

Kortom, eetbare bloemen laten je bewust genieten van wat moeder natuur voor ons in huis heeft! Nog veel meer dan jij nu al weet!

Wij staan te popelen om jou online en offline te leren en te inspireren!
Ga je mee op eetbare bloemen avontuur?

Volg ons en mis niets!

www.bloemenmetsmaak.nl
• Instagram @bloemenmetsmaak
• Facebook @bloemenmetsmaak

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Je ontvangt dan inspiratie, workshoplanceringen en speciale acties in je inbox. Ik beloof je niét te spammen.