320 420 768 960 1140

Chocolaterie Gelaterie de Lelie

Chocolaterie Gelaterie de Lelie maakt op ambachtelijke wijze exclusieve handgemaakte bonbons en andere chocoladespecialiteiten. Sinds 2013 maken ze ook ijs!

Chocolaterie Gelaterie de Lelie begeleiden wij in al hun commerciele uitingen, van een verpakkingsontwerp of advertentie tot de realisatie van de iDEAL afhandeling op de website.

Huisstijl, gevelreclame, advertenties

Wij hebben het redesign van het logo verzorgd en zetten ons ieder jaar weer in om alle verpakkingen, zoals bonbondoosjes, zakjes en ijsbekers, naast diverse advertenties, brochures en productfotografie weer zo mooi mogelijk uit te voeren. 

Website

Daarnaast hebben wij ook de ontwerpen en de technische realisatie van de websites voor de Chocolaterie en de Chocoladeworkshops voor onze rekening genomen. In de webshop kunnen consumenten zelf een bonbondoos samenstellen. Het formaat en de de kleur van de verpakking, het gramsgewicht en de soorten bonbons (maar ook andere chocoladeproducten) zijn eigenhandig op de website te selecteren. Bezorging wordt geregeld met PostNL en de betaling wordt via iDEAL afgehandeld. Zo kunt u lekker vanuit uw luie stoel vrienden of u zelf verrassen. 

IJskrant

Ter promotie van de Gelaterie hebben wij de vormgeving en fotografie van de ijskrant verzorgd. De 4 pagina's zijn als een special in de Delftse Post gerpesenteerd aan meer dan 85.000 huishoudens.

Gelaterie De Lelie Piaggio

Om de Gelaterie in de omgeving van Delft te promoten en het afzetgebied wat uit te breiden, is een Piaggio ijswagen aangeschaft. De Piaggio kan men ook huren, volledig uitgerust met een door u te bepalen hoeveelheid ijs naar keuze. De gebruikte fotografie en het design van de bestickering van de Piaggio zijn wederom door ons bedrijf verzorgd.

De Lelie Piaggio

De ijswinkel

De Lelie IJskrant

1/2 liter ijsbekers

De webshop, kiezen van het formaat bonbondoosje

De webshop, het vullen van het bonbondoosje

Nieuwsbrief algemeen

Nieuwsbrief Sinterklaas