320 420 768 960 1140

DSM Signing

Koninklijke DSM N.V. is een mondiale onderneming die vanuit wetenschappelijke basis actief is op het gebied van gezondheid, voeding en materialen.

DSM Delft en DSM Food Specialties maken op strategisch goed gekozen plaatsen regelmatig gebruik van diverse vormen van signing om hun boodschap naar de buitenwereld kenbaar te maken. Hiervoor worden o.a. grootformaat geveldoeken, banners en het gebruik van posters ingezet.

Geveldoeken

Voor externe communicatie ontwikkelen wij voor zowel DSM Food Specialties als DSM Delft grootformaat geveldoeken, die op goed gekozen plaatsen op de gebouwen worden bevestigd en zo de bezoekers en omwonenden informeren over de activiteiten en doelen van DSM. Regelmatig wisselen de verschillende campagnes elkaar af. Op deze wijze worden groei en resultaten duidelijk zichtbaar. 

Banners en Posters

Voor interne communicatie ontwikkelen wij regelmatig banners en posters die in de verschillende gebouwen de diversiteit aan producten en initiatieven van DSM laten zien voor zowel klanten als eigen medewerkers. Ook conferenties extern voorzien wij op deze wijze van het benodigde promotiemateriaal.

Ontwerp | Aankondiging bouw 'Droogtoren'

Uitvoering | Grootformaat geveldoek 7 x 5 m

Strategie Campagne | Geveldoek 6 x 6 m

Poster