320 420 768 960 1140

ING

De ING is een Nederlands onderdeel van de ING Groep, een wereldwijde financiële instelling die diensten levert op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen.

‘Uitwerking’ Brandbox en koersen informatie op homepage Prive en Zakelijk

XD designers verzorgde in samenwerking met DieTwee ontwerpers de technische realisatie van de Brandbox Module voor de Homepage Privé en Zakelijk van de ING-website.

Technische realisatie

Het door DieTwee Ontwerpers uitgedachte ontwerp is volledig technisch uitgewerkt door XD designers. De realisatie is uitgevoerd middels Flash technologie. Via het backend systeem van de ING site kan de inhoud volledig worden aangestuurd. Diverse 'feeds' van nieuws, custom banners en koersinformatie worden rechtstreeks verwerkt binnen de Brandbox Module. Het systeem is nu al enige jaren actief op ing.nl, sinds het samengaan van de Postbank met ING.

Unieke tracking

Door in te haken op het unieke tracking mechanisme van de ING site kan het gedrag van de gebruiker zeer uitgebreid worden geanalyseerd. Het systeem kan hierdoor ook rechtstreeks gebruik maken van Behavioral Targeting en zo unieke content serveren aan de gebruiker op basis van zijn interactie met de website.

Basis opzet in Photoshop

Dynamische XML content

Homepage met actieve Brandbox