320 420 768 960 1140

Kobus Kuch

Kobus Kuch is van oudsher een plek voor iedere Delftenaar. Intussen is dit huiskamercafé uitgegroeid tot één van de bekendste van Delft. Er wordt wel eens gezegd dat een bezoek aan Delft niet compleet is zonder een bezoek aan dit café.

XD designers verzorgt de styling en online presence van dit oergezellige establissement.

Huisstijl

De unieke en eigenwijze stijl van de dit café wordt al jarenlang verzorgd door ons bureau. Zo leverden wij door de jaren heen vele items, zoals visitekaartjes, menukaarten, uithangborden, tafels met bedrukking, T-shirts, ansichtkaarten en zelfs echte 'Kobus Kuch'-babyrompertjes.

Website

Kobus Kuch wil zich graag meer profileren op het vlak van sociale media door actief nieuws te verspreiden via facebook, twitter, foursquare en een nieuwsbrief. XD designers ontwikkelde een nieuwe passende website in de stijl van Kobus: lekker rommelig en eigenwijs.

Saartje's Taartjes

Sinds enige tijd zijn de heerlijke appeltaarten (De lekkerste van Delft!) verkrijgbaar bij het gezellige winkeltje van Saartje, gevestigd naast Kobus Kuch. XD designers ontwikkelde ook voor Kobus & Saartje de huisstijl. De stijl wordt o.a. uitgedragen via bijpassende taartdozen, visitekaartjes en T-shirts.

'Kobus Kuch' krant, 25 jarig jubileum

Voor de viering van het 25 jarig jubileum van Café Kobus Kuch hebben wij in de 'Delftse Post' een katern van drie pagina's grafisch verzorgd. Naast de vormgeving hebben wij ook de fotografie voor onze rekening genomen.

Kobus Kuch krant

Gebaksdoos

Tafelblad

Retro teeshirt