320 420 768 960 1140

Lunchcafé VRIJ

Ontbijten, lunchen en borrelen, met kwaliteit en veel gevoel voor sfeer. Probeer onze met zorg uitgezochte kwaliteitskoffie en ons huisgemaakt gebak. Of geniet van een lunch met een goed glas wijn zoals in de zuidelijke landen gebruikelijk is.

De relatie met Lunchcafé gaat ver terug. Veel zaken organiseren zij in eigen beheer, maar als het om een groot project gaat, zoals een website of een Magazine, weten ze XD designers te vinden en streven zij er naar hun relaties met ons te verbinden om zo tot hun eigen product te komen. 

VRIJ Magazine

Een aantal jaren geleden is XD designers gevraagd om het 5-jarig bestaan van Lunchcafé VRIJ te vieren met de realisatie van een Magazine. Samen met Thijs Tuurenhout, die de fotografie verzorgde (zowel in Portugal als in Nederland), hebben we geprobeerd het 'gevoel' van dit speciale Lunchcafé in de vorm van deze uitgave over te brengen: betrokken, zorgzaam en oog voor detail. 

Website

De website is net zoals zusje Vrije Smaken gebouwd met Silverstripe Content Management Systeem en voorzien van een volledig functionele mobiele versie. De website geeft een goede indruk van de Mediterrane sfeer van het Lunchcafé: Portugees, Noord-Afrikaans en Midden-Oosten.

De website is volledig 'responsive': automatisch schalend en daarmee correct werkend op alle mogelijke media, van telefoons tot tablets, pc's en smart-televisies. 

Sociale media hebben een prominente plaats gekregen, maar er is tegelijkertijd voor gezorgd dat het ambachtelijke is gebleven, middels fotografie en de wijze waarop de website is ingericht.

Homepage website

Website

Cover

Binnenwerk

Binnenwerk

Binnenwerk

Binnenwerk