320 420 768 960 1140

Pubquizmaster

De Pubquizmaster, dé quizspecialist van Nederland.Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van ongeveer 4 á 5 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen. De Pubquizmaster zorgt voor een compleet verzorgde quiz, inclusief alle benodigdheden, geluid en prijzen voor de winnaars.

Voor De Pubquizmaster heeft XD designers een complete restyle van de huisstijl gemaakt, inclusief logo. Aanvankelijk was het alleen de bedoeling om een nieuw design voor de website te maken en deze technisch te bouwen, maar al gauw bleek dat het verstandiger zou zijn om alle huisstijl items aan te pakken.

Huisstijl

Naast een restyle van het logo zijn er een nieuw visitekaartje, envelop en een brochure ontworpen.

Website

De website is volledig 'responsive': automatisch schalend en daarmee correct werkend op alle mogelijke media, van telefoons tot tablets, pc's en smart-televisies. Sociale media hebben een prominente plaats gekregen, maar er is wel voor gezorgd dat het persoonlijke is behouden, zoals de verzameling foto's per Pubquiz die men kan downloaden, de Quizpakketten die via een zeer eenvoudige Shop besteld kunnen worden en de 'gadget' met vragen, die men op de website zelf kunt spelen. De website is ook gekoppeld aan het Silverstripe Content Management Systeem.

Home

Quizen

Gallery

Shop